het Zomerverblijf

… ’n Pop-Up themafestival in de Zomer ….

Rond 21 juni en vervolgens gedurende dat seizoen kan het kleinschalig pop-up themafestival “ het Zomerverblijf “ georganiseerd worden in een niet gebonden locatie en plaats. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis afhankelijk van het weer en de inhoud van het programma.

de Thema mogelijkheden:
Een van de thema’s is: “ Country Roads to the Campfire “ verzorgt door Tennessee Outlaw. De Americana muziek is de basis van dit thema en heeft z’n oorsprong in het Amerikaanse platteland en is bij voorkeur geschikt om buiten te laten plaatsvinden, het gras te ruiken en rondom het kampvuur te staan.

Daarnaast zijn er nog 3 thema’s:
‘n Lach & ‘n Traan tijdens het Nedergala met de Bontgenoten / Nederlandstalig
Life is a Rollercoaster in je eigen Top 2000 Café met Lipstick Sunset / Top 2000
Urlaub im Biergarten met Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen / Duits-Schlager
Zij geven ieder op hun eigen manier invulling aan het Zomerverblijf en het bijpassende thema. Van de in totaal 4 thema’s kan ook een mix gemaakt worden.

Om het thema verder vorm te geven kan het uitgebreid worden met seizoensgebonden culinaire hapjes, drankjes, de decoratie kan verzorgd worden en er kunnen culturele of sportieve activiteiten gekoppeld worden. Indien mogelijk kan er een gecontroleerd kampvuur aan toegevoegd worden.

Terug