4 de Seizoenen

Pop-up Themafestival in de tuin of op locatie

Het concept 4 de Seizoenen is een kleinschalig Muzikaal Pop-Up Themafestival van zo’n 3 uur en wisselt met de Zomer Herfst Winter & Lente mee. De naam Pop-Up zegt al dat het ter plaatse in elke tuin of locatie, binnen of buiten, georganiseerd kan worden. Het is zowel bedoeld voor de Particuliere als de Zakelijke markt. Om het thema verder vorm te geven kan het uitgebreid worden met seizoensgebonden culinaire hapjes, drankjes, de decoratie kan verzorgd worden en er kunnen culturele of sportieve activiteiten gekoppeld worden. Wanneer het buitenshuis plaatsvind kan er een gecontroleerd kampvuur aan toegevoegd worden.

Muziek is de kern en basis van het programma en wordt verzorgd door Ingrid Striek, Theo Dahm, Ruud van den Broek en/of Bert Kabelaar eventueel aangevuld met gastmuzikanten. Allen hebben jarenlang fulltime professioneel gewerkt in de Entertainmentbranche.

Er zijn 4 Pop-Up thema’s waaruit gekozen kan worden:

Het concept 4 de Seizoenen heeft ook een aanbod met een aantal muzikale sessie’s. Kleinschalig en voor volgers van “ het Seizoenverblijf “. Voor info en de mogelijkheid om te volgen is er een Knop / Volgen op deze pagina.

Volgen