het Winterverblijf

… ’n Pop-Up themafestival in de Winter ….

Rond 21 december en vervolgens gedurende dat seizoen kan het kleinschalig pop-up themafestival “ het Winterverblijf “ georganiseerd worden in een niet gebonden locatie en plaats. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis afhankelijk van het weer en de inhoud van het programma. 

de Thema mogelijkheden:
Lipstick Sunset heeft een Themafestival genaamd “ Life is a Rollercoaster in je eigen Top 2000 Café “ rondom het Seizoen Winter. De Top 2000 staat vol met herinneringen en gevoelens uit het heden en het verleden. De winter is bij uitstek het seizoen om hierbij weer eens stil te staan. 

Daarnaast zijn er nog 3 thema’s:
Country Roads to the Campfire met Tennessee Outlaw / Americana
‘n Lach & ‘n Traan tijdens het Nedergala met de Bontgenoten / Nederlandstalig
Urlaub im Biergarten met Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen / Duits-Schlager

Zij geven ieder op hun eigen manier invulling geven aan het Winterverblijf en het bijpassende Thema. Van de in totaal 4 thema’s kan ook een mix gemaakt worden.

Om het thema verder vorm te geven kan het uitgebreid worden met seizoensgebonden culinaire hapjes, drankjes, de decoratie kan verzorgd worden en er kunnen culturele of sportieve activiteiten gekoppeld worden. Wanneer het buitenshuis plaatsvind kan er ook een gecontroleerd vuur aan toegevoegd worden.

Terug