het Lenteverblijf

… ’n Pop-Up themafestival in de Lente ….

Rond 21 maart en vervolgens gedurende dat seizoen kan het kleinschalig pop-up themafestival “ het Lenteverblijf “ georganiseerd worden in een niet gebonden locatie en plaats. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis afhankelijk van het weer en de inhoud van het programma. 

de Thema mogelijkheden:
De Bontgenoten hebben een Themafestival rondom het Seizoen Lente. Nederlandstalige muziek die gevoelens van de Lach en de Traan oproepen. Soms om even mee te zingen of gewoon om lekker te luisteren naar de soms prachtige mooie teksten uit je Moerstaal. De rode draad vormt de platenkoffer met plaatjes en het verhaal over al die pareltjes uit de Nederlandstalige muziek.

Daarnaast zijn er nog 3 thema’s:
Country Roads to the Campfire met Tennessee Outlaw / Americana
Life is a Rollercoaster in je eigen Top 2000 Café met Lipstick Sunset / Top 2000
Urlaub im Biergarten met Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen / Duits-Schlager

Zij geven ieder op hun eigen manier invulling geven aan het Winterverblijf en het bijpassende Thema. Van de in totaal 4 thema’s kan ook een mix gemaakt worden.

Om het thema verder vorm te geven kan het uitgebreid worden met seizoensgebonden culinaire hapjes, drankjes, de decoratie kan verzorgd worden en er kunnen culturele of sportieve activiteiten gekoppeld worden. Wanneer het buitenshuis plaatsvind kan er ook een gecontroleerd kampvuur aan toegevoegd worden.

Terug