het Herfstverblijf

… ’n Pop-Up themafestival in de Herfst ….

Rond 21 september en vervolgens gedurende dat seizoen kan het kleinschalig pop-up themafestival “ het Herfstverblijf “ georganiseerd worden in een niet gebonden locatie en plaats. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis afhankelijk van het weer en de inhoud van het programma.

de Thema mogelijkheden:
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen hebben een themafestival rondom het seizoen Herfst. De Schlager muziek kennen we vooral van het Duitse Oktoberfest maar is veel breder dan dit. Zo kent deze Duitse muziek ook prachtige nummers die niet alleen geassocieerd hoeven te worden met Dirndl en veel bier. 

Daarnaast zijn er nog 3 thema’s:
Country Roads to the Campfire met Tennessee Outlaw / Americana
‘n Lach & ‘n Traan tijdens het Nedergala met de Bontgenoten / Nederlandstalig
Life is a Rollercoaster in je eigen Top 2000 Café met Lipstick Sunset / Top 2000
Zij geven ieder op hun eigen manier invulling aan het Herfstverblijf en het bijpassende Thema. Van de in totaal 4 thema’s kan ook een mix gemaakt worden.

Om het thema verder vorm te geven kan het uitgebreid worden met seizoensgebonden culinaire hapjes, drankjes, de decoratie kan verzorgd worden en er kunnen culturele of sportieve activiteiten gekoppeld worden. Indien mogelijk kan er een gecontroleerd kampvuur aan toegevoegd worden.

Terug